O kompaniji & istorijat

EFAFLEX - Vrata i bezbednosni sistemi

EFAFLEX osnovan je 1974. godine kao prva kompanija u svetu koja je počela da se bavi isključivo brzim vratima. Sasvim svesno! Ova vizija nam je već prvog dana dala prednost nad drugim proizvođačima. Industrijska vrata Efaflex vam  isporučujemo u varijantama kao što su spiralna vrata, rolo vrata, harmonika vrata, vrata za čiste sobe, hladionička vrata, vrata za zaštitu mašina i niz drugih posebnih projekata /performansi/ za različite industrijske i komercijalne namene. I danas je EFAFLEX vodeći proizvođač brzih vrata i nenadmašiv lider u svojoj tehnologiji. Preduzeće ima više od 1200 zaposlenih širom sveta i pouzdano je porodično preduzeće. Sedište EFAFLEX preduzeća se nalazi u bavarskom Bruckberg-u i nudi internacionalno, inovativno i kreativno inženjersko umeće iz Nemačke i ostalih evropskih zemalja.

EFAFLEX - 45+ godina uspešnog poslovanja

Opredeliti se za EFAFLEX brza vrata znači opredeliti se za globalno vodeće tehnologije i za koristi koje nude naši proizvodi sa prvoklasnom tehnološkom prednošću. Interna istraživanja i razvoj važan su deo filozofije firme EFAFLEX. Na taj način možemo biti sigurni u stalan napredak. Nije lako biti svetski tehnološki lider, ali mi i dalje razvijamo revolucionarne sisteme vrata za vaš uspešan rad i uspešniju budućnost. Naša distributivna mreža, zajedno sa filijalama – u Nemačkoj, Austriji, Sloveniji, Češkoj, Poljskoj, Holandiji, Ruija i Kina – prostire se na svih pet kontinenata.

Kvalitet

Kompanija Efaflex je prvi proizvođač vrata od 2005. godine koji svoja brza vrata redovno testira na Institutu za IFT u pogledu trajnosti i performansi, a  od 2008 godine stalno ih sertifikuje. Za  brza spiralna vrata EFA - SST® , EFA - STT® i vrata high-speed sklapajuća EFA - SFT® je u poslednjem izveštaju o verifikaciju potvrdila više od milion ciklusa otvaranja i zatvaranja.