BIM

EFAFLEX ulazi u svet 3D tehnologije

Predstavljamo modeliranje građevinskih informacija BIM (Building Information Modeling)

BIM je najnoviji virtualni process 3D modeliranje koji se koristi za olakšavanje razmene informacija pri razmatranju građevinskog projekta tokom njegovog životnog ciklusa, od prve koncepcije do eventualne rušenja.

Idealan je za sve građevinske projekte i daje potpunu transparentnost svim zainteresiranim stranama kako bi obezbedlia direktnu  kontrolu kvaliteta, profitabilnost i ukupni operativni trošak.

EFAFLEX sarađuje s BIMobject-om®, vodećom platformom za BIM sadržaj u ovom najnovijem tehnološkom napretku, kako bi korisnicima pružila sigurno, jednostavno korištenje alata za digitalno modeliranje. To čini izračunavanje troškova i planiranje dizajna lakšim, bržim, sigurnijim i preciznijim. Bez obzira da li ste arhitekta, inženjer ili stručnjak za izgradnju, detalji o proizvodu koji se odnose na naš portfolio brzih vrata, kao što su veličine i specifikacije materijala, sada se mogu preuzeti putem BIMobject-a®.

Klikom na dugme specifikacije se mogu uključiti u planove projekta u potpuno kompatibilnim formatima za Revit, ArchiCAD i AutoCAD. Usluga je u potpunosti podržana kontaktom sa regionalnim BIMobject® predstavnikom. Može se naći direktno u oblasti za preuzimanje.

Unesite svet 3D. Uđite u svet EFAFLEX i BIMobject®.