• Industrietor Rolltor
  • Industrietor Rolltor

O kompaniji & istorijat


EFAFLEX - Vrata i bezbednosni sistemi

 

EFAFLEX osnovan je 1974. godine kao prva kompanija u svetu koja je počela da se bavi isključivo brzim vratima. Sasvim svesno! Ova vizija nam je već prvog dana dala prednost nad drugim proizvođačima. I danas je EFAFLEX vodeći proizvođač brzih vrata i nenadmašiv lider u svojoj tehnologiji. Kompanija broji više od 950 zaposlenih širom sveta. Glavno sedište EFAFLEX je u bavarskom Brückbergu. Odavde snabdevamo distributivnu mrežu, koja se od 1994. godine prostire na svih 5 kontinenata. EFAFLEX nudi inovativnu i kreativnu inženjersku tehnologiju iz Nemačke više od 30 godina.

EFAFLEX - 40+ godina uspešnog poslovanja

 

Opredeliti se za EFAFLEX brza vrata znači opredeliti se za globalno vodeće tehnologije i za koristi koje nude naši proizvodi sa prvoklasnom tehnološkom prednošću. Interna istraživanja i razvoj važan su deo filozofije firme EFAFLEX. Na taj način možemo biti sigurni u stalan napredak. Nije lako biti svetski tehnološki lider, ali mi i dalje razvijamo revolucionarne sisteme vrata za vaš uspešan rad i uspešniju budućnost. Naša distributivna mreža, zajedno sa filijalama – u Nemačkoj, Austriji, Sloveniji, Češkoj, Poljskoj, Holandiji i Japanu – prostire se na svih pet kontinenata.

Kvalitet

Kompanija Efaflex je prvi proizvođač vrata od 2005. godine koji svoja brza vrata redovno testira na Institutu za IFT u pogledu trajnosti i performansi, a  od 2008 godine stalno ih sertifikuje. Za  brza spiralna vrata EFA - SST® , EFA - STT® i vrata high-speed sklapajuća EFA - SFT® je u poslednjem izveštaju o verifikaciju potvrdila više od milion ciklusa otvaranja i zatvaranja.